Voor een gedegen belastingadvies gaat u naar Belastingadviesbureau Van Herwijnen in Nijkerk

Contact opnemen

Bij Belastingadviesbureau Van Herwijnen leggen we graag een sterke basis voor  een goede samenwerking . We vinden het dan ook heel fijn als u bij ons langskomt op kantoor voor een kennismakingsgesprek en een verse kop koffie of thee. U bent meer dan van harte welkom!

Belastingadviesbureau Van Herwijnen specialist in belastingadvies en belastingaangifte voor ondernemers

Voor ondernemers gelden andere regels ten aanzien van het betalen van belasting dan voor particulieren. Ondernemers kunnen te maken krijgen met vier verschillende vormen van belasting: omzetbelasting (btw), loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Belastingaangifte voor ondernemers is vaak een lastige klus. Iedere ondernemer moet verplicht een boekhouding bijhouden en de administratie kan lastig en tijdrovend zijn. Bij Belastingadviesbureau Van Herwijnen weten we precies van de hoed en de rand en we staan u dan ook graag bij met belastingadvies en hulp bij uw (verschillende) aangiftes. U kiest bij ons voor een totaalpakket, waarbij we alles uit handen nemen, of uit verschillende onderdelen, die uzelf lastig of te veel werk vindt.

Omzetbelasting

Bij Belastingadviesbureau Van Herwijnen helpen we u graag bij uw omzetbelasting, ook wel de btw-aangifte genoemd. Via deze belasting wordt de btw verrekend over uw eigen producten of diensten met de btw die u zelf betaalt aan goederen of aan anderen. Ondernemers met een jaaromzet kleiner dan € 20.000,- kunnen een beroep doen op de KOR ( de kleineondernemersregeling). Afhankelijk van gemaakte afspraken met de belastingdienst, moet een btw-aangifte maandelijks of per kwartaal gedaan worden. Bij Belastingadviesbureau Van Herwijnen verzorgen wij dit voor u, zodat u er geen omkijken naar hebt. 


Loonbelasting

Iedereen die werkt, moet loonbelasting betalen. Voor werknemers in loondienst geldt dat de werkgever dit voor uitbetaling van salaris regelt met de belastingdienst. Eigen ondernemers moeten dit zelf betalen. Er gelden echter wel andere vrijstellingen, heffingskortingen en voorwaarden. Bij Belastingadviesbureau Van Herwijnen zijn we gespecialiseerd in het toepassen van alle regels met betrekking tot de loonbelasting. Zo betaalt u nooit te veel en hoeft u u geen zorgen te maken of u de opgave wel juist ingevuld hebt.

Inkomstenbelasting

In Nederland betaalt iedereen inkomstenbelasting over zijn of haar inkomen. Of dit nu inkomen is uit een dienstbetrekking of een inkomen uit winst uit onderneming. Een belastingaangifte lijkt eenvoudig maar tegenwoordig is dit, mede door verminderde aftrekposten, niet  meer het geval.  Er bestaan vele termen, zoals werknemersaftrek, urencriterium, willekeurige afschrijving,  persoonsgebonden aftrek, vrijstellingen Box 3 en heffingskortingen, en het is logisch dat u deze niet allemaal op uw netvlies hebt.  Bij Belastingadviesbureau Van Herwijnen helpen we u graag bij het zo optimaal mogelijk opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting, hoe complex ook. Zodat u niet te veel betaalt en ontvangt waar u recht op hebt.

Vennootschapsbelasting

Niet iedere ondernemer hoeft vennootschapsbelasting te betalen. Hebt u een eenmanszaak of een VOF dan is het betalen van inkomstenbelasting voldoende. Hebt u echter een onderneming met een eigen rechtsvorm, zoals een bv., nv., of een coöperatie, dan moet u eerst vennootschapsbelasting betalen en daarna inkomstenbelasting. Vennootschapsbelasting wordt betaald over de winst uit de onderneming. Bij Belastingadviesbureau Van Herwijnen helpen we u graag.

Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Adres

Luxoolseweg 2
3862 WJ Nijkerk GLD

Telefoon

033 - 245 91 29
E-mail

info@belastingadviesbureauvanherwijnen.nl
Routebeschrijving